Ειδικός Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Digital Marketing

Με την εξάπλωση του διαδικτύου ως σημαντικό πεδίο επιχειρηματικής κι εμπορικής δράσης, η προώθηση και η διαφήμιση online έχουν αποδειχθεί σημαντικά και κρίσιμα εργαλεία επιτυχίας.
Το πρόγραμμα Digital Marketing παρέχει μια γερή βάση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως η δημιουργία διαδικτυακής παρουσίας (web presence), η βελτιστοποίηση περιεχομένου για μηχανές αναζήτησης η online διαφήμισης καθώς και τη γνώση για την απολογιστική παρακολούθηση τους μέσω analytics.

Τι θα μου προσφέρει η εκπαίδευση στο Digital Marketing?

  • Ουσιαστική γνώση βασικών δεξιοτήτων για τις κύριες έννοιες σχετικά με το ψηφιακό μάρκετινγκ.

  • Πιστοποίηση για τις βέλτιστες πρακτικές προβολής και προώθησης

'Εχει αναπτυχθεί από χρήστες υπολογιστών, ειδικούς στο ψηφιακό μάρκετινγκ και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την συνάφεια και το εύρος της εκπαίδευσης.

Διάρκεια προγράμματος: 60 Ώρες (παραδοσιακή διδασκαλία) σε Ολιγομελή Τμήματα

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα μπορώ να:

  • Κατανοώ τις βασικές έννοιες του ψηφιακού μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων του, των περιορισμών και του σχεδιασμού.

  • Αναγνωρίζω τις διάφορες επιλογές διαδικτυακής παρουσίας και τον τρόπο επιλογής των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών για τη βελτιστοποίηση της παρουσίας στο internet.

  • Να γνωρίζω τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, να ρυθμίζω και να χρησιμοποιώ λογαριασμούς στις πιό δημοφιλείς απ΄αυτές.

  • Κατανοώ πως η αποτελεσματική διαχείριση των κοινωνικών δικτύων βοηθά στην προώθηση και στην δημιουργία ευκαιριών πώλησης.

  • Χρησιμοποιώ υπηρεσίες διαχείρισης κοινωνικών δικτύων για να προγραμματίζω δημοσιεύσεις και να ρυθμίζω τις ειδοποιήσεις.

  • Κατανοώ τις διάφορες επιλογές διαδικτυακού μάρκετινγκ και διαφήμισης συμπεριλαμβανομένων του μάρκετινγκ μέσω μηχανών αναζήτησης, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φορητών συσκεύων.

  • Κατανοώ και να χρησιμοποιώ υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων για να παρακολουθώ τις διαφημιστικές καμπάνιες μου.

Το πρόγραμμα Ειδικός Ψηφιακού Μάρκετινγκ μπορεί να λάβει επίσημα αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον:

ecdl.png

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Κοραή & Κουρητών 1, 71202, Πλ. Κοραή, Ηράκλειο Κρήτης

2815 200 140

Πατώντας το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ δηλώνετε ότι διαβάσατε και αποδέχεσθε την πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

©2018 by Intered Ηρακλειου. Proudly created with Wix.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ