Ελληνική-Αγγλική Δακτυλογράφηση

Στην σημερινή εποχή η εκμάθηση της δακτυλογραφίας, παίζει σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε καριέρα. Η συγκεκριμένη δεξιότητα κρίνεται πολύτιμη όχι μόνο σε επαγγελματίες γραμματείς αλλά και σε λοιπά γραμματειακά και διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων καθώς αναμφισβήτητα συντελεί σε μία πιο παραγωγική και εποικοδομητική εργασία.

Πληκτρολόγηση με Τυφλό Σύστημα

Τόσο η Ελληνική όσο και η Αγγλική δακτυλογράφηση αποτελούν ιδανικό εφόδιο καριέρας, ειδικά όμως η ανάγκη εκμάθησης της Αγγλικής δακτυλογραφίας γίνεται πιο επιβεβλημένη σήμερα, αφού η χώρας μας, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει πολλαπλασιάσει τις ανάγκες γραπτής επικοινωνίας στην Αγγλική Γλώσσα.
Η εκπαίδευση & πιστοποίηση στην Ελληνική - Αγγλική δακτυλογράφηση αποτελεί το ιδανικό προσόν για κάθε επαγγελματία, που θέλει να ξεχωρίσει, έχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Ελληνική αλλά και στην διεθνή αγορά. 

Σε ποιους απευθύνεται:
Νεοεισερχόμενοι στον κλάδο της γραμματειακής-διοικητικής υποστήριξης, υφιστάμενοι στελέχοι του κλάδου γραμματειακής-διοικητικής υποστήριξης επιχειρήσεων, οργανισμών και άλλων φορέων.
Άνεργοι, φοιτητές ή απόφοιτοι  Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.-Ι.Ε.Κ. ή και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στο κλάδο της γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης.
Εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι οι οποίοι δακτυλογραφούν, απομαγνητοφωνούν Ελληνικά και Αγγλικά Κείμενα στο πλαίσιο της εργασίας τους

Το πρόγραμμα πιστοποιείται από τη:

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Κοραή & Κουρητών 1, 71202, Πλ. Κοραή, Ηράκλειο Κρήτης

2815 200 140

Πατώντας το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ δηλώνετε ότι διαβάσατε και αποδέχεσθε την πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

©2018 by Intered Ηρακλειου. Proudly created with Wix.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ