Κανονισμός Αιθουσών
 1. Σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/Γ.Π.οικ. 72486/2021 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 5401/Β/20-11-2021, η είσοδος των σπουδαστών σε δομές εκπαίδευσης και πιστοποίησης δεξιοτήτων όπως η Intered Ηρακλείου θα επιτρέπεται με την επίδειξη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ rapid test που έχει διενεργηθεί εώς 48 ώρες πριν την ημερομηνία εισόδου στο κέντρο μας ή PCR test που έχει διενεργηθεί εώς 72 ώρες πριν την ημερομηνία εισόδου στο κέντρο μας. 

 2. Όσοι από τους σπουδαστές μας έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ δήλαδη έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την πραγματοποίηση της 2ης δόσης (για τα εμβόλια δύο δόσεων) ή 21 ημέρες απο την πραγματοποίηση του εμβολιασμού (για τα μονοδοσικά εμβόλια) θα πρέπει να επιδεικνύουν το qr code του σχετικού εγγράφου κατά την είσοδό τους στο χώρο του κέντρου μας.

  Σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ (Τεύχος B’ 7/06.01.2022) για την είσοδο των εμβολιασμένων σπουδαστών μας στους χώρους του κέντρου μας ισχύουν τα εξής:

  Απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) ο οποίος θα διενεργείται 2 φορές ανά εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα: για να εισέλθετε στο κέντρο μας τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα πρέπει να έχετε διενεργήσει αρνητικό αυτοδιαγνωστικό τεστ τη Δευτέρα. Αντίστοιχα, για να εισέλθετε στο κέντρο μας τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το αυτοδιαγνωστικό θα πρέπει να έχει διενεργηθεί την Πέμπτη.

  Ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος θα πρέπει να έχει δηλωθεί στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/ και να προσκοπίζεται η σχετική κάρτα με το qr code που θα εκδίδει η πλατφόρμα. Δεν θα γίνονται δεκτές χειρόγραφες δηλώσεις.

  Μαζί με το αποτέλεσμα του self test θα πρέπει να προσκομίζετε και το qr code του πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης σε ισχύ.

  Όσες και όσοι δεν διαθέτουν τα παραπάνω δεν θα γίνονται δεκτοί στο κέντρο μας.

  Τα παραπάνω ισχύουν από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 και μέχρι νεοτέρας.

 3. Όσοι από τους σπουδαστές μας έχουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (όχι περισσότερο από 6 μήνες από την ημερομηνία ανάρρωσης) επίσης χρειάζεται να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση self όπως και οι εμβολιασμένοι.

 4. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους καθόλη τη διάρκεια παραμονής στο χώρο του κέντρου μας. Προτείνεται η χρήση μάσκας αυξημένης προστασίας (FFP2/KN95 ή διπλής χειρουργικής).

 5. Για υγειονομικούς λόγους θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα δικά σας ακουστικά. Οποιοδήποτε σετ ακουστικών ή handsfree που έχει βύσμα mini jack 3.5mm είναι συμβατό με τους Η/Υ του κέντρου μας. Ασύρματα ακουστικά (bluetooth ή WiFi) δεν είναι συμβατά.

 6. Ο χρόνος άφιξης θα πρέπει να είναι ακριβής και σε κάθε περίπτωση να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά από την ώρα έναρξης του προγραμματισμένου μαθήματός σας.

 7. Δεν επιτρέπονται τρόφιμα ή ποτά κάθε είδους στην αίθουσα της εξέτασης. Μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό.

 8. Η χρήση κινητού τηλεφώνου αποθαρρύνεται κατά την ώρα της παραμονής σας στα εργαστήρια της Intered.